Varukorgen är tom
Till kassan

Välkommen till Aff:s E-handel

 
Här kan du köpa Aff-dokument som enskilda dokument eller mallar i digital format (pdf, Word eller Excel) eller som abonnemangstjänst, där du får fri tillgång till att ladda ner dokumenten i de senaste versionerna för en eller flera användare och tillgång till Aff avtalssystem. 

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vad händer med mitt abonnemang efter ett år?
Våra abonnemang löper tillsvidare, ett år i taget. Cirka en månad innan ditt abonnemang går ut så kommer du få en ny faktura från oss.

Hur fungerar det när jag köper ett enskilt digitalt dokument?
När du har gjort din beställning och betalat i kassan (med kort eller via faktura) så får du ett mail med en beställningsbekräftelse. De köpta filerna är bifogade i det mailet.

Jag behöver hjälp med min Aff-upphandling, kan ni på Aff-Forum hjälpa mig?
Vi på Aff-Forum svarar gärna på allmänna frågor kring Aff-konceptet, vi har dock ingen egen konsultverksamhet inom området. Vi rekommenderar i så fall att du tar hjälp av något av konsultföretagen bland våra medlemmar.
Fler frågor? Kontakta gärna oss för mer information!

Aff - Forum för förvaltning och service

 
Aff - Forum för förvaltning och service är ett branschforum och en ideell förening. Föreningens ändamål är att verka för ökad effektivitet och kvalitet inom fastighetsförvaltning och verksamhetsanknutna tjänster. Aff - Forum är huvudman för Aff-konceptet, man genomför också auktorisation av Fastighetsförvaltare.

Försäljningen av Aff-dokumenten sker via det helägda bolaget Aff Service AB, orgnr: 55 67 74-4874.

Kontakta oss

 
Kontakta oss via e-post info@aff-forum.se, eller per telefon 08-68 44 26 00.
Besöksadress: Drottninggatan 33, 2 tr, Stockholm
Postadress: AFF Service AB, Box 16132, 103 23 Stockholm
 

Intern filserver