Varukorgen är tom
Till kassan

Välkommen till Aff:s E-handel

 
Här kan du köpa Aff-dokument som enskilda dokument eller mallar i digital format (pdf, Word eller Excel) eller som abonnemangstjänst, där du får fri tillgång till att ladda ner dokumenten i de senaste versionerna för en eller flera användare och tillgång till Aff avtalssystem. 

Köpvillkor

 

 


Generella köpvillkor


Genom att ladda ned eller på annat sätt nyttja produkten, accepterar kunden köpvillkoren. Om villkoren inte accepteras, får kunden inte spara ner eller använda produkterna.

Digitala verk på Aff - Forums webbplats skyddas av upphovsrättslagen, URL.

Det finns ingen returrätt på de digitala produkterna i e-shopen.

Köpare ansvarar för att angiven e-postadress kan ta emot ett automatiskt genererat e-post med bifogade filer. AFF ansvarar för att abonnemangstjänstens system fungerar.

Köpvillkor för abonnemang


Abonnemanget är löpande tills uppsägning sker.

Man kan erhålla en licens för abonnemangstjänsten genom köp i Aff - Forums e-handel eller genom att person som genomfört köp av abonnemang med flera användare lägger till en annan person som användare i abonnemanget. Den licens som erhålls är personlig och får ej delas med, ges bort eller säljas till annan person.

 

Om inte betalning inkommit senast 30 dagar efter fakturadatum äger Aff - Forum rätt att stänga av åtkomsten till abonnemnagstjänsten, med bibehållen ersättning, tills dess att fakturan är betald. Aff - Forum äger rätt att säga upp avtal med omedelbar verkan vid kundens obestånd eller om kunden bryter mot bestämmelser tecknade i avtal.
 

Fakturering sker efter beställning i e-handeln eller efter muntligt avtal. Fakturering sker därefter per 12 månader. Abonnemanget gäller tills vidare fram till eventuell skriftlig uppsägning sker 30 dagar innan tecknat datum, annars förlängs abonnemanget med 12 månader. Vid första köpetillfället föreligger ej returrätt. 
 

Sekretess policy


Organisationsuppgifter vi får in i samband med ett köp kommer inte att lämnas till tredje part. Alla uppgifter är skyddade från externa intrång. Som kund har du alltid rätt att ändra, radera eller få ett utdrag av de uppgifter vi har tillgång till. Kontakta oss på e-handel@aff-forum.se

Aff - Forum för förvaltning och service

 
Aff - Forum för förvaltning och service är ett branschforum och en ideell förening. Föreningens ändamål är att verka för ökad effektivitet och kvalitet inom fastighetsförvaltning och verksamhetsanknutna tjänster. Aff - Forum är huvudman för Aff-konceptet, man genomför också auktorisation av Fastighetsförvaltare.

Försäljningen av Aff-dokumenten sker via det helägda bolaget Aff Service AB, orgnr: 55 67 74-4874.

Kontakta oss

 
Kontakta oss via e-post info@aff-forum.se, eller per telefon 08-68 44 26 00.
Besöksadress: Drottninggatan 33, 2 tr, Stockholm
Postadress: AFF Service AB, Box 16132, 103 23 Stockholm
 

Intern filserver