Nominera Årets Fastighetsförvaltare 2018

2017-10-25

Utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare delas i fortsättningen ut i samarbete mellan Aff och Förvaltarforum. Nu är det dags att nominera nästa års vinnare.

Aff –Forum för förvaltning och service delar sedan två år ut utmärkelsen ”Årets Fastighetsförvaltare. Både fastighetsförvaltare som arbetar med bostäder och med kommersiella lokaler belönas.

 

Främja förvaltarrollen
Syftet med priset är både att främja fastighetsförvaltarens viktiga uppgift i stort och lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett särskilt professionellt och värdeskapande arbete i fastigheterna.

 

– Utmärkelsen har rönt stor uppskattning såväl hos de nominerade som de bolag de företräder, men hittills inte blivit så känd i branschen som den förtjänar, säger Aff:s vd Philip Österlund. I och med vårt samarbete med Förvaltarforum tror och hoppas vi på att få in ännu fler nomineringar än tidigare och från hela landet.

 

Sker massor med goda insatser
Hans Hellberg, chefredaktör på Förvaltarforum är glad över att Aff väljer Förvaltarforum som partner för utdelningen av utmärkelsen.

 

 – Eftersom vi vill vara hela förvaltningsbranschens kunskaps- och mötesplats känns det förstås väldigt roligt att vi får vara med att dela ut dessa fina priser. Det sker massor med goda insatser i våra fastigheter som förtjänar att uppmärksammas lite extra, säger Hans Hellberg.

 

Delas ut vid Framtidens Förvaltare
Priserna till Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt kommer att delas ut vid Förvaltarforums årliga seminarium Framtidens Förvaltare som hålls i Stockholm den 7 februari 2018.

 

Nomineringstiden för årets utmärkelse har nu öppnat och pågår fram till den 5 januari. Du kan nominera såväl kollegor som andra medarbetare i branschen som du anser gör ett särskilt gott arbete.

 

Nominera här! 

 

För frågor om priset och nomineringen, vänligen kontakta adm@aff-forum.se 

Aff - Forum för förvaltning och service

 
Aff - Forum för förvaltning och service är ett branschforum och en ideell förening. Föreningens ändamål är att verka för ökad effektivitet och kvalitet inom fastighetsförvaltning och verksamhetsanknutna tjänster. Aff - Forum är huvudman för Aff-konceptet, man genomför också auktorisation av Fastighetsförvaltare.

Försäljningen av Aff-dokumenten sker via det helägda bolaget Aff Service AB, orgnr: 55 67 74-4874.

Kontakta oss

 
Kontakta oss via e-post info@aff-forum.se, eller per telefon 08-68 44 26 00.
Besöksadress: Drottninggatan 33, 2 tr, Stockholm
Postadress: AFF Service AB, Box 16132, 103 23 Stockholm
 

Intern filserver