Aff Akademin webbutbildning


Aff Akademin kallar vi vår portal för webbutbildning som innehåller utbildningar om Aff. Idag kan du köpa följande utbildningar:

Utbildningarna är personliga, och varje person som ska få tillgång till utbildningen behöver en egen inloggning. Vill du ha mer information om vad utbildningarna innehåller, klicka på namnen.


Det innebär att om det är 7 personer på företaget som behöver lära sig mer om Aff så köper du 7 utbildningar.


Prismodell

Köper du dessutom flera inloggningar så blir priset per person också lägre.
 

Rabattstege för Aff e-utbildningar

Antal inloggningar Rabattstege
1 0%
5-9 10%
10 - 19 20%
20 - 49 30%
50 - 74 40%
75 - 99 50%
100 < 60%
 


Förlänga tiden för utbildningen

Har du inte hunnit med utbildningen som du tänkte? Det går även bra att förlänga tiden du har tillgång till den. Använd produkten "förnya" som kostar 50% av nypriset av din utbildning. Förlängningen sker på samma inloggning (e-postadress) som tidigare, men det spelar ingen roll om det förflutit en tid sedan utbildningen avslutades. 

Endast diplomtest

Behöver du ingen utbildning, utan vill bara verifiera dina kunskaper med hjälp av Aff diplomtest? Då kan du köpa testet utan tillhörande utbildning. Den som genomför testet med godkänt resultat erhåller ett diplom som bevis samt en badge till sin LinkedIn-profil. Diplomtestet kostar 1.500 kr per person.

Köp så här

Vid köp av ett fåtal utbildningar till ert företag eller för dig som privatperson så fyller du i din e-post längst ner på sidan och följer instruktionerna. Önskar ni köpa större kvantiteter av utbildningar till ert företag är ni välkomna att kontakta info@aff-forum.se så ser vi till att hitta en lösning som passar er!
Fyll i din e-postadress nedan för att se vilka kurser och förlängningar som finns tillgängliga för dig. Urvalet styrs av om du redan har gått en kurs eller inte, så det är viktigt att du fyller i e-postadressen till den som ska gå kursen.