Aff Akademin webbutbildning


Aff Akademin kallar vi vår portal för webbutbildning som innehåller utbildningar om Aff. Idag kan du köpa detta på två olika sätt:

Utbildning med tillhörande test

För alla som känner att de behöver lära sig mer om Aff erbjuder vi e-utbildningen via en portal, och du får tillgång till materialet i 6 månader. I utbildningspaketet ingår även diplomtestet som är frivilligt att utföra. Utbildningen är personlig, och varje person som ska få tillgång till utbildningen behöver en egen inloggning.

Det innebär att om det är 7 personer på företaget som behöver lära sig med om Aff så köper du 7 utbildningar.


Prismodell

Köper du dessutom flera inloggningar så blir priset per person också lägre. I priset ingår både utbildningen och diplomtestet.
 

Priser för Aff Diplomutbildning Bas

Antal inloggningar Per inloggning, giltig 6 månader
1 2.500 kr
5-9 2.250 kr
10 - 19 2.000 kr
20 - 49 1.750 kr
50 - 74 1.500 kr
75 - 99 1.250 kr
100 < 1.000 kr
 
 

Förlänga tiden för utbildningen

Har du inte hunnit med utbildningen som du tänkte? Det går även bra att förlänga tiden du har tillgång till den. Använd produkten "förnya" som kostar 50% av priserna i listan ovan. Förlängningen sker på samma inloggning (e-postadress) som tidigare, men det spelar ingen roll om det förflutit en tid sedan utbildningen avslutades. 


Endast diplomtest

Behöver du ingen utbildning, utan vill bara verifiera dina kunskaper med hjälp av Aff diplomtest? Då kan du köpa testet utan tillhörande utbildning. Den som genomför testet med godkänt resultat erhåller ett diplom som bevis samt en badge till sin LinkedIn-profil. Diplomtestet kostar 1.500 kr per person.

Köp så här

Vid köp av ett fåtal utbildningar till ert företag eller för dig som privatperson så fyller du i din e-post längst ner på sidan och följer instruktionerna. Önskar ni köpa större kvantiteter av utbildningar till ert företag är ni välkomna att kontakta info@aff-forum.se så ser vi till att hitta en lösning som passar er!
För att kunna matcha vårt utbud mot eventuella tidigare köp ber vi dig fylla i din e-postadress.