Seminarier

Vi ordnar flera gånger om året frukostseminarier, där vi belyser ett särskilt område samtidigt som du kan få i dig frukost och nätverka. Frukostseminarierna är rabatterade för dig som jobbar på ett av våra medlemsföretag, men alla som vill är välkomna att anmäla sig. Är du osäker på om ert företag är medlemmar, kolla på listan här.

Normalt börjar semniarierna kl 8.00 och är klara ca 9.30. Ibland är det mycket frågor och diskussioner, då försöker vi fånga upp dem och håller på lite längre. Oftast håller vi till på trevliga Scandic Klara, där vi får både god frukost och en egen matsal att hålla till i. Vad som gäller för det enskilda semniariet, se informationen i e-handeln där du bokar din plats. 


Kommande frukostseminarier

Alla seminarier läggs även ut som nyhet på förstasidan, med länk till anmälan i e-handeln. Där hittar du också mer infomration om plats och tider.

När avtal och verklighet skiljer sig åt
Vi gör förfrågningsunderlag och startar upp entreprenader. Men verkligheten är inte statisk utan brukar förändra sig, vilket gör att det som står i kontraktshandlingarna helt enkelt inte stämmer överens med verkligheten. Eller så visar det sig att de uppgifter som lämnades ut inte var helt korrekta, av olika anledningar. På det här seminariet går vi geinom hur hanterar vi dessa situationer på bästa sätt.
  • Vad säger ABFF egentligen?
  • Hur gör vi praktiskt?
  • Vilka krav ställs på mig som Beställare respektive Leverantör?
Datum: Tisdagen den 2/6 - 2020
Tid: 08.00 - 10.00, Frukost serveras från 07.45
Plats: Scandic Klara, Slöjdgatan 7 i Stockholm
Föreläsare: Anna Cedvén

Anmälan sker vid köp av produkten nedan