Nyheter

2019-02-08

De blev Årets Fastighetsförvaltare 2019

Det är fjärde året som Aff, Forum för förvaltning och service, belönar förtjänstfulla insatser inom fastighetsförvaltning. Priset delas ut i samarbete med Förvaltarforum och Faval.

Vinnarna fick ta emot priset inför drygt 370 kollegor på Clarion Sign i Stockholm.

– En värdig inramning för värdiga vinnare, säger Ove Nordqvist, Förvaltarforums vd och ansvarig för seminariet.

Rekordintresse
Årets upplaga av priset har rönt rekordintresse. Förvaltare från mer än 20 företag från hela landet konkurrerade i år om utmärkelsen, avslöjar Aff:s vd Philip Österlund som också var prisutdelare.

– Det visar att priset får en växande betydelse i branschen och är uppskattat. Det känns roligt, säger Philip Österlund.

Årets Fastighetsförvaltare Bostad
Årets Fastighetsförvaltare i kategorin Bostad är Kristin Lövendahl, 36 år, som jobbar som förvaltare och teamledare på SBC. Så här motiverar juryn hennes utmärkelse:

”Det finns ingen som slår Kristin Lövendahl vad gäller noggrannhet, tillgänglighet och ansvarskänsla. Kristin arbetar ständigt med att kostnadseffektivisera på ett miljömässigt hållbart sätt i nära relation till sina kunder. Kommunikativ, kunnig, proaktiv och social är ledorden som gör Kristin Lövendahl till en fantastisk kollega, samarbetspartner och vän.”

Årets Fastighetsförvaltare Lokaler
Anton Drott, 34 år, och kontraktförvaltare på Novi Real Estate i Göteborg är Årets Fastighetsförvaltare Lokaler. Anton får utmärkelsen med följande motivering:

”Engagemang, affärsmässighet och ”att vara en glädjespridare” är Anton Drotts starkaste egenskaper. Med bred kunskap inom yrkets flera kategorier är Anton central i företaget och ofta den som kollegor kan finna stöd och råd hos. Med målmedvetenhet och känsla för affärer arbetar Anton Drott varje dag med sina kunders bästa intressen i främsta fokus.”

Hård konkurrens
De båda segrarna får sina utmärkelser i hård konkurrens. Övriga finalister i kategorin Bostad var Helena Engberg, 45 år, fastighetsförvaltare på SKB samt Stefan Henning, 49 år, Property manager på Akelius Fastigheter.

Övriga finalister i kategorin Lokaler var Mats Jäderberg, 56 år, centrumchef på Newsec Asset Management och Jan Petersson, 58 år, fastighetschef på Vasakronan i Malmö.

Vinnarna får förutom äran och diplom rätt att kalla sig validerad fastighetsförvaltare enligt Faval.

 

Text och bild från Förvaltarforum 

     Kristin Lövendahl, SBC
     Anton Drott, Novi Real Estate
2021-02-18
Kvalitetsplan - vad ska det vara bra för?
2021-02-04
Fredrik Ericson, kundförvaltare på Stockholmshem och Pernilla Andersson, centrumchef på Newsec är År...
2021-01-21
Tjänsteentreprenader handlas oftast upp i konkurrens och priset som en viktig utvärderingsparameter....