Nyheter

2014-03-14

Aff-Forum utser Newton för utförande av auktorisation av Fastighetsförvaltare

”Genom valet av Newton hoppas vi kunna tydliggöra existensen och kännedomen samt höja kvaliteten av utförandet av Auktorisationen av Fastighetsförvaltare, säger Hanna Douglas, Vd på Aff Forum.”

 

”Att fastighetsbolag och fastighetsägare har auktoriserade Fastighetsförvaltare kommer i framtiden att vara avgörande för effektivitet och kvalitet i förvaltningen vilket kommer att öka kundernas och hyresgästernas förtroende för aktuella fastighetsaktörer. Vi är mer än gärna med och påverkar utvecklingen av auktorisationsprocessen, säger Anders Carlson, Vd på Newton Kompetensutveckling.

 

Första tillfället för auktorisation blir den 3 juni 2014 i Stockholm. Här kan man läsa mer om auktorisationen och anmäla sig.

 

Föreningen Aff- Forum för förvaltning och service är ett branschforum och en ideell förening. Föreningens ändamål är att verka för ökad effektivitet och kvalitet inom fastighetsförvaltning och verksamhetsanknutna tjänster. Aff - Forum är huvudman för Aff-konceptet, man genomför också auktorisation av Fastighetsförvaltare. Hemsida: www.aff-forum.se.

 

Kontaktperson: Hanna Douglas, Vd, tel: 0707-389089, e-post: hanna.douglas@aff-forum.se

 

Newton Kompetensutveckling är ett utbildningsföretag som sedan 1993 har utbildat för och mot Fastighetsbranschen. Newton som framförallt utbildar Fastighetsförvaltare, Tekniska förvaltare och Energiexperter finns i Stockholm, Malmö och Göteborg. Newton bedriver såväl Yrkeshögskoleutbildningar som Diplomutbildningar, bland annat grund och påbyggnadsutbildningar för de i fastighetsbranschen som senare vill auktorisera sig. www.newton.se   

 

Kontaktperson: Anders Carlsson, Vd, tel: 070-887 24 26, e-post: anders@newton.se

2021-02-18
Kvalitetsplan - vad ska det vara bra för?
2021-02-04
Fredrik Ericson, kundförvaltare på Stockholmshem och Pernilla Andersson, centrumchef på Newsec är År...
2021-01-21
Tjänsteentreprenader handlas oftast upp i konkurrens och priset som en viktig utvärderingsparameter....