Nyheter

2015-06-24

Nyhetsbrev - Juni


Följ med på aff-tåget


Sedan lanseringen av Nya Aff i september förra året så har försäljningen av systemet gått bättre än vad vi vågat hoppas på. Efterfrågan på aff-avtal växer så det knakar och över 700 avtal har redan skapats i vårat nya system. Är du intresserad av Nya Aff och avtalssystemet kan du enkelt köpa dig tillgång till det här!
Det finns också möjlighet att få testa en begränsad version av systemet kostnadsfritt genom att kontakta oss.


Nya Aff Avtalssystem


Nya avtalssystemet blir bara bättre och bättre, varje vecka gör vi förbättringar och lyssnar på era synpunkter. Vi är medvetna om att systemet haft en del barnsjukdomar och vi lägger därför hög prioritet på att se till att de blir åtgärdade snarast möjligt. De senaste uppdateringarna vi har gjort är:


 - Uppdatering av kodnumrering
 - Uppdatering av Löpnr
 - Prestandaförbättringar
 - Fix av "Bad request"
 - Generella buggfixar

Mer info om uppdateringarna finns på startsidan när ni loggat in i systemet.

Det är viktigt för oss att vi får feedback och era synpunkter av systemet för att göra det ännu bättre. Skriv gärna några rader och berätta er erfarenhet av systemet och skicka det till info@aff-forum.se

Kommande uppdateringar i Aff-strukturen


 - Vi har kommit långt i vårat arbete med en uppdaterad ABFF och nya definitioner som vi planerar att lansera under hösten.
 
- Arbetet med tjänsteområde "verksamhetsservice" är nu igång och vi planerar att integrera det i avtalssystemet innan nyårsskiftet 2015/16.

Billigaste annonsplatsen i branschen


Visste du att du kan annonsera hos Aff Forum? Vill du placera en banner under en begränsad tid för att nå ut med viktig information eller en produkt/tjänst ni har?
Med över 3000 unika besökare i månaden når aff väldigt relevanta aktörer i branscherna: Ägande, förvaltning, FM & fastighetskonsulter. Då vi är en branschorganisation helt utan vinstintresse så är vår ambition att vara en samlingsplats och ett forum, vilket gör det väldigt förmånligt att annonsera hos oss. Läs mer om annonseringen här!Sist men inte minst vill vi på aff önska er en riktigt glad sommar!

Vi kommer att ha telefonstängt under juli månad men finnas tillgängliga per mail under hela sommaren.


Vänliga hälsningar, Philip Österlund, VD

2021-02-18
Kvalitetsplan - vad ska det vara bra för?
2021-02-04
Fredrik Ericson, kundförvaltare på Stockholmshem och Pernilla Andersson, centrumchef på Newsec är År...
2021-01-21
Tjänsteentreprenader handlas oftast upp i konkurrens och priset som en viktig utvärderingsparameter....